Gezocht: ambitieuze en enthousiaste PHP ontwikkelaars

Als PHP ontwikkelaar bouw je innovatieve digitale oplossingen. Dat doe je al een tijdje, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Bijvoorbeeld bij een bureau dat vanuit verschillende disciplines aan merken en merkbeleving bouwt. Welkom bij PXL!

Dit is PXL

In het midden van het land werken we met 24 mensen iedere dag aan Brand Love. Echt contact maken met mensen en de vonk doen overslaan. Samen met onze klanten werken we aan een lange termijn merkbeleving in een mix van offline en online, social en mobile media. Benieuwd wat we zoal maken? Check deze video of onze recente projecten

vacature php ontwikkelaar

Over de functie

Binnen PXL werk je samen met andere programmeurs aan vraagstukken voor uiteenlopende klanten en aan verschillende back-end oplossingen. 

Bij PXL ontwikkelen we succesvolle websites met een volledig aansluitend CMS. Dit CMS ontwikkelen we deels op maat voor onze klanten. Je werkzaamheden betreffen onder andere de realisatie van websites, maken van koppelingen via API’s en maatwerkmodules. Verder denk je mee over het maken van de vertaalslag van de verwachting en ambitie van de klant naar techniek.

Projecten waar je aan gaat werken zijn bijvoorbeeld:

Een typische werkdag als PHP ontwikkelaar…

…begint met een meeting waarin je samen met onder andere een interaction designer een blik werpt op de templates van een nieuwe website voor één van onze klanten. Welke modules ga je uitwerken? Met jouw code zorg je voor een snelle en stabiele functionaliteit. 

De klant wil op zijn nieuwe bestelapplicatie orders direct verwerken in zijn boekhoudsysteem. Via de API van Exact Online (om maar wat te noemen) zorg je dat de orders direct verwerkt worden. Verwerkte orders koppel je direct terug in de interface van de gebruikers.

Je kijkt op de klok. 17:00 alweer. Én een vrijdag. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor de vrijdagmiddagborrel met je collega’s. Samen proosten jullie op een goede week waarin vette projecten zijn afgerond en mooie sites zijn live gegaan.

Jij...

What's in it for you?

Solliciteren?

Ben je enthousiast over de functie en wil je graag bij PXL aan de slag? Stuur je motivatie met CV naar Bart Koppenaal (bkoppenaal@pxl.nl). Nog vragen? Bel gerust: 0318 – 555 174.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174