Vacature online marketeer

In het midden van het land werken we met 23 mensen iedere dag aan Brand Love. Echt contact maken met mensen en de vonk doen overslaan. Samen met onze klanten werken we aan een lange termijn merkbeleving in een mix van creatie, marketing en techniek. Benieuwd wat we zoal maken? Check onze recente projecten.

Een typische werkdag als Online Marketeer bij PXL...

… begint met een brainstorm waarin je samen met collega's de koers voor de klant uitzet. Met een team van designers, copywriters en developers hebben we een vette site gelanceerd voor deze klant. Nu is het tijd voor de volgende stap. Want onze klanten willen meer dan een mooie en goedwerkende website. Ze willen gevonden worden door prospects, aanvragen zien stijgen, een autoriteit zijn in hun vakgebied en hun producten de (web)winkel uit zien vliegen. And that's where you come in. Op basis van grondige analyses en een dosis creativiteit ontwikkel je samen met strategen en content managers een online marketing strategie. 

Krachtvoer

12.30, tijd voor de lunch. Aan onze saladebar maken we de lekkerste verse salades. Dat krachtvoer heb je nodig voor de rest van de middag. Je werkt namelijk samen met onze content manager aan een online strategie voor één van onze klanten, waar we al ruime tijd online content voor produceren. 'Hoe kan het beter? Welke middelen gaan we de komende tijd inzetten?' Samen buigen jullie je over deze vragen en analyseren jullie de online uitingen van de laatste paar maanden. Jullie conclusies verwerken jullie in een contentkalender, zodat helder is waar de focus voor de komende tijd op ligt.

Cheers!

Voor een andere klant verzorg je die middag de maandelijkse rapportage. Dat betekent dat je een uurtje grasduint in Google Analytics. Hoe staan de online activiteiten ervoor? Is het tijd om bij te sturen en te optimaliseren? Vragen waar jij met de juiste tools en statistieken het antwoord op weet te vinden. Daarna duik je Google Adwords in om voor wéér een andere klant een advertentiecampagne in te richten. Je kijkt op de klok. 17:00 alweer. Én een vrijdag. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor de vrijdagmiddagborrel met je collega’s. Samen proosten jullie op de afloop een goede week en het vooruitzicht van een relaxed weekend.

Dit ga je doen:

Daarom beschik jij over:

What's in it for you?

Solliciteren?

Ben je enthousiast over de functie en wil je graag bij PXL aan de slag? Stuur je motivatie met CV naar Bart Koppenaal (bkoppenaal@pxl.nl). Nog vragen? Bel gerust: 0318 – 555 174.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174