ZOO&ZO positionering huisstijl en campagne

Dierenspeciaalzaak ’t Guppy barst uit zijn voegen. Tijd voor een groter pand, verrassende positionering én een fonkelnieuwe huisstijl.

’t Guppy is groot geworden. Wat ooit een kwekerij was voor guppy’s in Ede, is nu een dierenspeciaalzaak voor de hele regio. Nu is het tijd geworden om nog meer te groeien en  ambities waar te maken: de grootste en meest complete dierenspeciaalzaak van Nederland worden, waar voor dierenliefhebbers van alles te beleven is.

't Guppy wordt ZOO&ZO

De naam ’t Guppy paste niet meer bij deze grootse plannen. Daarom bedachten we de naam ZOO&ZO. Een naam waar het complete en veelzijdige karakter van de dierenspeciaalzaak vanaf spat. Vervolgens bouwden we aan een krachtige positionering die nauw aansluit op de dromen die ZOO&ZO de komende tijd gaat waarmaken en duidelijk maakt wat klanten kunnen verwachten: een winkel met de beleving van een dierenpark. Want bij ZOO&ZO koop je kattenvoer én ontdek je duizenden bijzondere vissen in de aquaria. Bij ZOO&ZO koop je een hondenriem én laat je je kinderen konijntjes aaien. Bij ZOO&ZO koop je een dobber én deel je ervaringen uit met échte visliefhebbers in een speciaal ingerichte vissershut.

Ook verzorgden we de complete huisstijl, een introductiecampagne voor leveranciers en klanten en diverse drukuitingen als roll-up banners, raamstickers, folders en waardebonnen. 

Dit doen we voor
ZOO&ZO positionering huisstijl en campagne:

Design Positionering Ontwerp Campagne Copy Huisstijl

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174