Westeneng positionering, huisstijl en website

Bij Westeneng werken accountants van de toekomst. Professionals die zich graag uitkijken naar morgen in plaats van terugblikken op gisteren. Dat doen ze samen met hun klanten: toekomstgerichte MKB'ers. Met de online portal (die we eerder ontwikkelden) en een persoonlijke coach laat Westeneng de droom van ondernemers uitkomen: realtime inzicht in actuele cijfers om strategische keuzes te maken en op elk moment. Bij zo'n onderscheidend en revolutionair product hoort een verfrissende huisstijl, kristalheldere positionering en een bruisende online identiteit. 

Elk moment een helder moment

Duidelijkheid. Dat is wat de klanten van Westeneng krijgen met de online producten Blinc en Focus. Inloggen wanneer je wilt om te zien hoe je er financieel en fiscaal voor staat. Elk moment een helder moment, dus! Volgens onze beproefde aanpak creëerden we rondom deze belofte een merkidentiteit, huisstijl en verschillende offline en online uitingen.

Online identiteit

Bij zo'n mooi online product hoort natuurlijk een minstens zo mooie website. Dus gaven we de online identiteit van Westeneng een boost met het vernieuwde Westeneng.nl, waar de producten Blinc en Focus uitgebreid aan bod komen. Door slimme conversie-elementen te implementeren maken we het de bezoeker mogelijk om bijvoorbeeld een demo of inzichtsgesprek aan te vragen of om in contact te komen met de accountants van adviseurs van Blinc. 

Één CMS

Bijzonder aan dit project is dat we niet aan één website werkten, maar aan meerdere. De online producten van Westeneng krijgen namelijk ieder hun eigen website. Alle websites kunnen gemakkelijk vanuit één CMS beheerd en ontwikkeld worden. Zo maken we het Westeneng makkelijk om in de toekomst hun dienstverlening uit te breiden met nog meer online portals en realtime inzicht.

Dit doen we voor
Westeneng positionering, huisstijl en website:

Design Positionering Website CMS Ontwerp Copy Huisstijl Online content

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174