Passage Corridor website restyling en online content

Hoe kunnen online communicatiemiddelen een offline beleving versterken? Die vraag stond centraal bij de realisatie van het vernieuwde passagecorridor.nl.

Belevenis

Door de komst van talloze webwinkels waar je snel en comfortabel kunt shoppen, moet ‘real life’ winkelen een belevenis op zich zijn. Maar hoe je het ook went of keert: de doelgroep is online. Wil je als winkelcentrum deze doelgroep bereiken, dan moet je ook daar vindbaar en zichtbaar zijn. Niet zo af en toe of wanneer het uitkomt, maar constructief en met een bruisende stroom verfrissende en relevante content.

Het hele jaar door inspiratie

Met dat idee bouwden we aan de restyling van passagecorridor.nl. Op de nieuwe, responsive website vinden bezoekers niet alleen alles wat ze nodig hebben voor een tripje naar de Corridor, maar worden ze het hele jaar door geïnspireerd met blogposts over mode, beauty, lifestyle en meer. Door het strategisch inzetten van social media zetten we Passage Corridor op de kaart als eigentijds winkelcentrum waar iets te beleven valt!
 

Dit doen we voor
Passage Corridor website restyling en online content:

Design Website Social media Online content

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Jacquemo van Holten is projectmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 24428347

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174