The Maxx, positionering, huisstijl en website

De ultieme plek voor avontuur en ontspanning, dat is The Maxx. Je kunt er karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of een stap zet in één van de escape rooms. En dat alles onder één dak. Een mooie aanwinst voor Veenendaal en een nog mooiere klant om in sneltreinvaart een complete positionering, huisstijl en website voor te ontwikkelen.

From scratch

De Veenendaalse ondernemer Eric Achterberg liep al jaren rond met het idee voor een amusementscentrum. In 2016 zou het dan echt gebeuren. Maar voordat de deuren in december open konden, moest er nog flink wat werk verzet worden. Dat gold niet alleen voor het oude Kembo-pand, maar ook voor het merk zelf. Terwijl er in de hal aan de A12 hard werd gewerkt aan de kartbaan, escaperooms en lasergameruimtes, bouwden wij – from scratch –aan het merkconcept van de amusementsruimte. We bedachten om te beginnen de naam The Maxx, een naam die precies vertelt wat je van de leisure hall kunt verwachten: een plek waar je als bezoeker tot het uiterste gaat en het maximale uit je dag kan halen.  

De website

Nadat we de positionering en huisstijl ontwikkelden, creëerden we een website die in alles het verhaal van The Maxx vertelt, supergebruiksvriendelijk is en de bezoeker snel en gemakkelijk laat converteren. Dankzij ons PXL CMS is de site bovendien makkelijk te beheren, maar biedt deze wel alle vrijheid om de website uit te breiden en te wijzigen. Een absolute must natuurlijk, want als je het ons vraagt, kunnen we in de toekomst nog veel van deze toffe plek verwachten.

Bekijk de website van The Maxx

Dit doen we voor
The Maxx, positionering, huisstijl en website:

Design Positionering Website CMS Copy Huisstijl Social media Online content

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174