Johannus LiVE campagne en stijl

Met de Johannus LiVE speel je rechtstreeks op de levensechte orgels van tientallen beroemde internationale kerken en kathedralen. Van Parijs vlieg je in een oogwenk via Utrecht naar Dresden. Niet eerder waren het klassieke pijporgel en het geavanceerde digitale orgel zo dicht tot elkaar genaderd.

Een bijzonder orgel, dus. Wat zeggen we: baanbrekend, want met de Johannus LiVE is in de orgelwereld definitief een nieuw tijdperk aangebroken. En bij zo'n belangrijke kentering hoort een geheel eigen, verfrissende communicatie. Daar waar de stijl van Johannus normaal gesproken klassiek en relatief ingetogen is, hebben we ons bij de LiVE flink uitgeleefd met een rijk palet aan kleuren en andere opvallende beeldelementen. Dat vertaalden we door naar diverse online en offline uitingen in 4 talen: er kwamen folders, brochures, roll-up banners, krukjes (!) en advertenties in diverse landelijke media. En met een mooie landingspage, nieuwsberichten, mailings en diverse social media visuals kunnen orgelliefhebbers ook online niet meer om de LiVE heen. 

Dit doen we voor
Johannus LiVE campagne en stijl:

Website Ontwerp Campagne Huisstijl

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174