Rodgers restyling en website

Sinds 1958 bouwt het Amerikaanse Rodgers vol overgave aan digitale en hybride pijporgels. Én aan duurzame relaties. Want de afgelopen jaren verrijkte het Rodgers-orgel de kerk, universtiteit of huiskamer van veel Amerikanen. Aan ons de opdracht om deze orgelliefhebbers te verrassen met een firsse, eigentijdse én herkenbare stijl die in alles de missie van het merk uitstraalt: 

'To create the finest American-built digital and hybrid organs available, capable of moving hearts and souls with the boundless power of authentic pipe organ sound.'

Met de nieuwe huisstijl als kapstok verzorgden we een introductiecampagne, diverse brochures, advertenties en een website voor Rodgers.
 

Dynamiek en conversie

Waar de oude website vooral statisch en informatief was, draait het op het nieuwe rodgersinstruments.com vooral om conversie. Met de klantreis op het netvlies ontwikkelden we de website zo dat het de bezoeker makkelijk wordt gemaakt om de dichtsbijzijnde dealer te vinden, een brochure te downloaden of een prijsaanvraag te doen. Het apparaat dat hij gebruikt is daarbij ondergeschikt, want dankzij het responsive karakter staat de website op elk scherm als een huis. Verder heeft de website een koppeling met Youtube, waardoor nieuwe video's automatisch een mooie plek in de homepage banner krijgen. Ook heeft ieder orgel op de nieuwe website een unieke pagina waar highlights, referenties en specifaties uitgebreid aan bod komen.

Zoek de verschillen

We kunnen je nog veel meer vertellen over de verschillen tussen de oude en nieuwe website, maar we nodigen je vooral uit om het zelf te ontdekken. Je kunt de oude website hier bekijken.

En mocht je de website zo mooi vinden dat je deze opslaat op het beginscherm van je telefoon, dan verschijnt er een mooi shortcut icon op je scherm. 

 

Dit doen we voor
Rodgers restyling en website:

Design Website Ontwerp Huisstijl

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart Koppenaal geeft je graag meer informatie over dit project.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 0318 555 174

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174