Guldie positionering, huisstijl en website

Je doet Guldie tekort door het bedrijf een schilder te noemen. Nee, de medewerkers van dit bedrijf voegen meer toe dan verf en nemen als het moet meteen je hele gevel onder handen. Niet ouwehoeren, maar poetsen, dus.

En die mentaliteit wordt overal opgemerkt, want je komt de mensen van Guldie vaak tegen in de buurt van kapitale villa’s en historische monumenten door het hele land. Zelfs in hartje Amsterdam vragen ze om deze Barneveldse vakmeesters.

Likje verf

‘Daar zit een verhaal in dat verteld moet worden’, denken wij dan als merkbouwers. Dus gaven wíj Guldie een likje verf. Maar natuurlijk niet voordat we een ijzersterke positionering ontwikkelden, die samen met de nieuwe huisstijl de kapstok vormde voor verschillende offline en online uitingen. Zo ontwierpen we diverse folders en brochures en natuurlijk een vette website die zowel in tekst, beeld en functionaliteit perfect de bevlogenheid van Guldie weergeeft.     

Bekijk de website van Guldie

Dit doen we voor
Guldie positionering, huisstijl en website:

Design Positionering Website CMS Campagne Copy Huisstijl

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174