GOC positionering en magazine

Nieuwe belofte, nieuwe kansen


De creatieve sector verandert en GOC - kennis- en opleidingscentrum voor de grafimediabranche - verandert mee. Dat merk je niet alleen, dat zie je ook terug, dankzij een nieuwe huisstijl en positionering met de belofte: GOC creëert toekomst. 

Fantasie en verbeeldingskracht

Hoe ziet de toekomst eruit? En wat betekent dat voor bedrijven in het grafimedia- en communicatieveld? Succesvolle mensen wéten niet wat de toekomst brengt, maar zíen hoe het ook zou kunnen. Met fantasie en verbeeldingskracht. Twee cruciale eigenschappen in de creatieve sector.  Eigenschappen die GOC al ruim negentig jaar in huis heeft. Waarmee ze mensen en organisaties helpen hun toekomst vorm te geven en hun ambities versneld waar te maken. En dat laten ze maar al te graag zien!

GO!

Samen met GOC ontwikkelden we daarom op basis van een nieuwe positionering GO!. Een magazine over innovatie, verbeeldingskracht, creativiteit, verdieping, maar vooral over beweging. 

Dit doen we voor
GOC positionering en magazine:

Design Positionering Copy Eindredactie

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Bart van Dalen is accountmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 - 483 737 11

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174