Flox responsive website

Voor personeelsbemiddelaar Flox maakten we een full responsive website die vanaf ieder apparaat optimaal werkt, zowel grafisch als functioneel. Door de koppeling met het vacaturesysteem UBPlus, die het mogelijk maakt om automatisch landingspages te genereren, worden de vacatures van Flox ook nog eens goed gevonden door zoekmachines. En dankzij de overstap van Joomla naar ons PXL CMS is de site door het team van Flox bovendien gemakkelijk en efficiënt te beheren. 

Mobiele gebruikers

Het aantal mobiele gebruikers van floxwerkt.nl nam de afgelopen jaren flink toe. Niet verrassend, wel belangrijk. Uit ons onderzoek bleek dat de toegankelijkheid op mobiele apparaten een score kreeg van 60/100 op de gebruikerservaring. Bij toegankelijkheid moet je denken aan:

  • • Is het lettertype groot genoeg voor mobiele apparaten?
    • Zijn buttons en links wel groot genoeg?
    • Wordt de viewpoort vastgezet?
    • Worden plugins die mobiel geen waarde toevoegen wel ingeladen?

Met de nieuwe website online scoren we 99/100 op de mobiele gebruikerservaring. Feitelijk staat er niks meer in de weg voor een optimale gebruikerservaring. 

Koppeling UBplus

Zoals veel werving- en selectiebureaus werkt Flox met recruitmentsoftware. Daarom hebben we een koppeling met UBplus gerealiseerd waarbij vacatures direct op de website worden weergegeven. De data wordt allemaal ingeladen, maar wij zorgen ervoor dat deze volledig opgemaakt in Flox-stijl weergegeven wordt op de website.

Het belangrijkste binnen de website van Flox? Het sollicitatiegedeelte, natuurlijk! We hebben er daarom voor gekozen om binnen de opgemaakte formulieren kandidaten te laten solliciteren. De informatie wordt vervolgens in UBplus opgeslagen vanwaar de kandidaat verder wordt opgevolgd. 

Verbeterde vindbaarheid

De meeste klanten van Flox komen binnen via het netwerk, maar de kandidaten zijn vaak online op zoek naar vacatures. Het is daarom belangrijk dat onze vacatures goed gevonden worden. Maar vacatures komen en gaan. We hebben bedachten een oplossing hiervoor waarmee een permanente landingspagina gekoppeld kan worden aan bepaalde vacatures. Tijdens ons zoekwoordenonderzoek bleek dat er veel verkeer is op termen als 'technische vacatures' en 'logistieke vacatures'. Met deze techniek kan Flox op elke populaire term inspelen en een waardevolle landingspagina maken. Vervolgens worden de relevante vacatures automatisch gekoppeld wanneer deze in UBplus worden toegevoegd.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om recruitmentpakketten te integreren of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Naar floxwerkt.nl

Dit doen we voor
Flox responsive website:

Design Website CMS

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Jacquemo van Holten is projectmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 24428347

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174