Drukpaal huisstijl, website en copy

Als er ooit in de buurt van je woning of kantoor palen geheid zijn, weet je hoeveel overlast dat kan geven. Daarom introduceerden Bruil en IJB een methode om trillingsvrij en geluidarm funderingspalen in de grond te drukken. En da's behoorlijk baanbrekend!

De drukpaalmachine is een hydraulisch aangedreven funderingsmachine die prefab palen de grond in boort. Zonder dat je daar als omstander last van hebt. Best revolutionair, want de drukpaal maakt het eenvoudiger om in binnenstedelijke gebieden te bouwen zonder overlast. 

Kennisplatform

Om deze gloednieuwe methode te introduceren ontwikkelden we de website Drukpaal.nl, een kennisplatform voor iedereen die zich gaat bezighouden met het drukken van palen. Een project waarbij we zowel op het gebied als design, techniek en copy razendsnel hebben geschakeld, want de drukpaalmachine was klaar om de Nederlandse bouwmarkt te veroveren en online vindbaarheid is daarbij natuurlijk key.

Lekker duidelijk

Het resultaat is een heldere website die aannemers op een krachtige manier kennis laat maken met Drukpaal. Eenvoud en snelheid zijn hierbij de sleutelwoorden, want een aannemer heeft geen zin om lappen tekst door te ploegen, die wil gewoon bouwen. Op een beknopte, maar volledige manier laten we daarom de toepassingen van de drukpaalmachine zien, waarna de bezoeker met één druk op de knop tot actie over kan gaan. 

Check Drukpaal.nl

Dit doen we voor
Drukpaal huisstijl, website en copy:

Design Website CMS Copy Huisstijl

Meer weten of zelf geïnteresseerd in een vergelijkbare dienst? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen
photo photo photo photo

Feelin' some brandlove?

Jacquemo van Holten is projectmanager van dit project en kan je er alles over vertellen.

AFSPRAAK MAKEN

Bel: 06 24428347

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174