Welkom Lisa!

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent bij ons een nieuwe stagiaire in de studio. De komende maanden schuift Lisa Dolmans (derdejaars Nimeto) aan om de mooiste ontwerpen te maken voor onze klanten.

Eerste week
Tijdens haar eerste week hebben Sander, Ron en Dick onze nieuwe aanwinst al flink aan het werk gezet.“ Of ik een ontwerp wilde maken voor een relatiegeschenk. Het gaat om een doosje met een bijbehorend kaartje. Daarvoor heb ik goed gekeken naar de huisstijl en dit ook laten terugkomen in het ontwerp.” Het resultaat zie je op de foto, mooi he?

Pittige opdracht
De eerste complimenten zijn ook al in the pocket. “Echt schitterend”, dat vond de opdrachtgever van het boekje dat Lisa voor hem ontwierp. Pittig was het wel: “Ik had twee dagen de tijd voor het uitdenken van het concept en het opmaken van 32 pagina’s. Maar het is gelukt! Sander keek met me mee en tipte onder meer een toets waarmee je dubbele spaties automatisch kunt verwijderen. Heel handig en onwijs leerzaam!”

Vertrouwen krijgen
We hebben het al vaker gezegd: wie bij PXL stage komt lopen, mag meer dan doen koffie halen en kopietjes maken. Daar is Lisa het helemaal mee eens. “Zo fijn om het vertrouwen te krijgen dat ik het kan. Dat maakt het echt uitdagend. Dus kom maar op met die nieuwe opdrachten!”

Ook aan de slag bij PXL?
We zoeken regelmatig nieuwe stagiars en hebben een aantal toffe vacatures openstaan. Bekijk ons actuele overzicht en get in touch!

BEKIJK VACATURES

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174