Uitbreiding voor team online bij PXL

Met enkel offline marketing red je het niet meer tegenwoordig. Als je mee wilt tellen, dan ben je ook online bezig met SEO, SEA en social media. Dat zijn we bij PXL natuurlijk ook al lang, maar een beetje versterking kan nooit kwaad. Daarom is ons team afgelopen zomer uitgebreid met Jasper, Joël en Nicole.

Rolverdeling

Ieder heeft zijn of haar eigen expertise. Jasper richtte Tricode op, een bureau in Veenendaal voor digital marketing. Met zijn kennis en ervaring gaat hij voor onze klanten digitale strategieën uitdenken. Daarbij gaat hij samenwerken met online marketeer Joël, die eerder al voor opdrachtgevers als het internationele Nedap aan de slag ging. Joël zal zich bezig houden met het optimaliseren van bestaande websites, SEA-campagnes in AdWords en het maken van plannen voor SEO. En omdat bij online marketing content een belangrijke rol speelt, zal Nicole als copywriter de nodige teksten schrijven voor websites en social media. Die passen niet alleen bij de tone-of-voice van onze klanten, maar zijn ook zo geschreven dat zoekmachines ze gemakkelijk kunnen vinden.

Abonnement

Door het online team zo uit te breiden, willen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten. Die willen meer omzet, meer aanvragen of een groter bereik. Daar kunnen wij uiteraard bij helpen. Dat kan in de vorm van eenmalige klussen en projecten, maar online werkt het beter om voortdurend nieuwe content te plaatsen en te optimaliseren. Wij adviseren dan ook om een langdurige samenwerking aan te gaan, bijvoorbeeld in de vorm van een abonnement. Heb je hier interesse in? Neem dan eens contact op met Jasper en hij vertelt je er graag meer over.

Ook aan de slag bij PXL?

We zoeken regelmatig nieuw talent en hebben een aantal toffe vacatures openstaan. Bekijk ons actuele overzicht en get in touch!

BEKIJK VACATURES

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174