Geen komkommertijd voor PXL: drie sites live!

Terwijl half Nederland op vakantie is, werken wij hier in Veenendaal nog gewoon hard door. En niet zo’n beetje ook. Afgelopen week gingen maar liefst drie mooie sites live en dat delen we graag met je. Hoezo komkommertijd?

Bierman

Ze zijn ambitieus en gaan tot het uiterste voor hun cliënten: advocatenkantoor Bierman. PXL ontwikkelde voor hen een nieuwe positionering en een nieuwe site. Want Bierman Advocaten heeft een dynamisch en veelzijdig team met vele specialiteiten in huis. Samen zie je meer, zoals onverwachte invalshoeken, andere oplossingen en nieuwe kansen. Dát verandert de zaak, zoals je op de nieuwe website ook kunt zien.

Catering Groep Nederland

Op steenworp afstand van ons kantoor staat het pand van Catering Groep Nederland. Ook voor deze buurman maakten we een nieuwe positionering, huisstijl en website. Want mooie producten worden met liefde gemaakt. Bij Catering Groep Nederland draait alles om mensen, hun passie voor het vak en doen waar ze goed in zijn. Dat verschil proef je! Daar hoort ook een website bij waar je van gaat watertanden.

JIP Financieel

Een aantal financiële professionals van Sibbing & Waterler en partners is voor zichzelf begonnen onder de naam JIP. Wij dachten mee over de positionering en huisstijl en bedachten de korte en krachtige naam JIP. JIP is vooral helder en duidelijk. Voor hun klanten willen ze makkelijk maken wat moeilijk is. Met een nieuwe naam, nieuwe uitstraling en een nieuwe website zijn ze zeker klaar voor de toekomst. Veel succes gewenst!

Meer over komkommertijd

Weet jij trouwens waarom we het komkommertijd noemen? NOS op 3 maakte er een leuk filmpje over.

Jouw merk ook toe aan vernieuwing?

Wil je meer weten over deze projecten? Heb je ook interesse in een nieuwe site of wil je gewoon weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag! 

 

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174