2018 start met versterking

De champagneflessen zijn leeg, het vuurwerk is verschoten en de oliebollen hebben gesmaakt. 2018 is begonnen en wij zijn alweer hard voor onze klanten aan het werk. En wel met versterking. We beginnen het nieuwe jaar fris bij PXL met vier nieuwe gezichten voor team online: Thijs, Johan, Monique en Bart. We starten 2018 met extra vermogen, op volle kracht!

Veertig jaar ouder

Met deze vier nieuwe gezichten komt er in één klap veertig jaar ervaring onze studio binnen.

Johan is in november begonnen en draait dus alweer een tijdje mee. Hij is back-end developer en heeft in die rol al zo’n tien jaar ervaring opgedaan bij diverse bureaus. Met zijn programmeerwerk zorgt hij voor optimaal functionerende websites en mooie nieuwe features voor onze klanten.

Ook Thijs is inmiddels twee maanden bij ons aan de slag. Hij is projectmanager online en zorgt dus dat alle werkzaamheden perfect op elkaar worden afgestemd. Zo wordt er geen deadline gemist en werken we doeltreffend en effectief samen. Thijs heeft ervaring opgedaan bij grote online marketingbureaus.   

Passie voor marketing en creativiteit

Monique en Bart gaan specifiek aan de slag voor Digital Marketing en hebben beide hun eigen expertises. Monique heeft bijna tien jaar ervaring in online marketing opgedaan bij een grote energieleverancier en een razend populaire app. Je kunt gerust stellen dat ze een passie heeft voor alles wat met online te maken heeft. Hoe kan jouw website of app nóg beter worden voor zowel nieuwe als bestaande klanten? Daar helpt ze jou graag bij, uiteraard met oog voor merkidentiteit en een flinke dosis brandlove.

Bart heeft zijn ervaring opgedaan in de culturele sector en was zelfstandig actief. Bart richt zich met name op het schrijven van teksten voor online middelen, zoals websites en social media kanalen. Hij zorgt voor een perfecte balans tussen creativiteit, zoekmachine-optimalisatie en een inhoudelijk sterk verhaal. Iets waar hij ook jou mee wil helpen.

Besteed je online marketing uit

Wil je dat deze nieuwe gezichten ook voor jou aan de slag gaan? Dat kan, als je ons vraagt onderdeel te worden van jouw team. 

Online marketing wordt steeds meer een kwestie van een geïntegreerde aanpak: het is een complex en samenhangend pakket van werkzaamheden die je in 2018 niet meer alleen kunt uitvoeren. Een organisatie heeft behoefte aan een team van experts die elk op hun eigen vakgebied excelleren. Met onze digital marketing oplossing huur je dat team in voor een all-in prijs per maand. Je haalt precies de specialisten in huis om jouw doelstellingen te behalen. Zo'n team bestaat bijvoorbeeld uit een stateeg, SEO-specialist, SEA-specialist, E-mailmarketeer en een Analytics-specialist. Vooraf bepalen we samen precies hoeveel behoefte je aan welke expertise hebt en maken we een roadmap, zodat iedereen tot in detail weet wat de activiteiten zijn. 

Ons team van specialisten werkt onderling nauw samen voor een optimaal resultaat. Jij schakelt snel en direct met één vast aanspreekpunt binnen het team. 

Een oplossing die werkt. Afgelopen zomer hebben we dit team met drie nieuwe gezichten versterkt en daar zijn nu dus alweer twee frisse nieuwe krachten bij nodig. 

Ja, ik wil een ingespeeld team

Wil je dat wij onderdeel worden van jouw team? Als je meer wilt weten over digital marketing brengen we je graag in contact met Jasper Mulders. Hij kan je er alles over vertellen. 

Neem contact op

 

 

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174